dimecres, 26 de juny del 2013

I COM QUI NO VOL LA COSA JA HEM FET UN ANY!

Ara fa poc més d'un any, un xicotet grup de persones interessades pel mediambient, la sostenibiltat, l'ecologia i el canvi de model de consum i relacions en el que vivim, ens proposàrem intentar posar en marxa un grup de consum ecològic a La Valldigna, concretament a Tavernes.
diferents varietats de lletugues
Començarem amb il.lusió i cap altra pretensió que la d'apropar els productes ecològics de qualitat i de proximitat a la gent, per facilitar el seu consum i demostrar que no ha de ser difícil menjar productes sans i de qualitat i tampoc ha de ser car. Sense cap experiència anterior, la i.lusió, les ganes i el compromís, fou el que ens impulsà i va permetre que eixe desig es convertira en realitat.
Des de llavors, hem crescut tant en consumidors, com en productors i poquet a poquet ens hem anat consolidant, gràcies al boca orella, molta gent s'ha interessat en nosaltres, han tastat els productes que oferim i s'han anat afegint a la nostra xarxa de consum. Poc a poc la gent s'ha anat implicant i el que semblava ser una inquietut d'unes poquetes persones, va fent-se gran i cada cop comptem amb més varietat de productes, tant fruites i verdures de temporada, com conserves cassolanes, farines, cereals i fruits secs, olis, vins i cerveses i fins i tot productes de forn o de neteja cent per cent naturals i respectuoso amb el Medi Ambient.
Ara que hem complit aquest any de funcionament, volem agraïr a tots els que fan açò possible, els productors que ens porten la seva collita per disfrutar-la directament de la terra a la taula, els consumidors
tomaques del terreny
que cada quinze dies s'acosten per retirar els seus productes, esperant que estiga tot el que han encomanat i sabedors que segurament hauran d'esperar una miqueta per poder entrar a casa amb la seva encomanda. Volem també des d'ací, fer una menció especial al Centre Excursionista de Tavernes, qui des del principi ens ha obert les portes de casa seva, per tal de poder reunir-nos allí quinzenalment per fer el nostre repartiment.
MOLTES GRÀCIES A TOTS I ESPEREM QUE AÇÒ NO SIGA MÉS QUE EL PRINCIPI D'UNA LLARGA AMISTAT...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Després de mesos maurant Verdolaga veu la llum i es presenta a tots vosaltres, donant-vos la benvinguda a aquest espai ecològic que pretén des de la modèstia, donar un cop de mà al mediambient promovent uns hàbits ecològics i responsables a partir de la facilitació del consum de tot tipus de productes ecològics, des de fruites i verdures fins productes de neteja i electrònics.
Volem créixer i millorar el nostre funcionament, que encara s'està perfilant, per això anirem actualitzant la informació per tal de tindre-vos a tots assabentats de la nostra manera de procedir, i des d'ací us animem a que ens doneu tots els suggeriments que cregueu oportuns per a que el nostre funcionament siga l'adequat per aconseguir les notres fites, ajudar a consumir productes ecològics de qualitat i promoure hàbits sostenibles que ens ajuden a tindre cura del mediambient.

Sou tots més que benvinguts!!