dimarts, 11 de desembre del 2012

L'AGRICULTURA I MÉS SI ÉS ECOLÒGICA, TAMBÉ ÉS TERAPÈUTICA

Aquesta setmana novament tenim repartiment d'encomanda en Verdolaga, i com el promès és deute, hem anat augmentant l'oferta i diversificant productes i a més a partir d'ara contem amb un col.laborador d'excepció! Des d'aquesta setmana contem amb productes que venen directes del jardí del Centre d'Educació Especial Vall Blanca d'Ontinyent, on estan duent a terme una tasca excepcional amb els seus alumnes utilitzant també la jardineria i l'agricultura com teràpia ocupacional gràcies a la tasca del professor Clement Cordoba, qui és el responsable del Programa de Qualificació Professional Inicial de Jardineria.
Entrega dels productes del Vall Blanca per una de les seves professores
Per ara tenim bosses de llorer sec que han collit i assecat els alumnes del centre i també olives en sossa100% ecològiques i com diu el títol, també terapèutiques. En breu també contarem amb bosses de plantes aromàtiques per als armaris i calaixos i més productes que anirem presentant-vos.
Podeu seguir les activitats que es duen a terme al centre al seu bloc http://pqpi-jardineria.blogspot.com.es/  i perquè no anar seguint els productes que pot ser passen d'eixe bloc a casa nostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Després de mesos maurant Verdolaga veu la llum i es presenta a tots vosaltres, donant-vos la benvinguda a aquest espai ecològic que pretén des de la modèstia, donar un cop de mà al mediambient promovent uns hàbits ecològics i responsables a partir de la facilitació del consum de tot tipus de productes ecològics, des de fruites i verdures fins productes de neteja i electrònics.
Volem créixer i millorar el nostre funcionament, que encara s'està perfilant, per això anirem actualitzant la informació per tal de tindre-vos a tots assabentats de la nostra manera de procedir, i des d'ací us animem a que ens doneu tots els suggeriments que cregueu oportuns per a que el nostre funcionament siga l'adequat per aconseguir les notres fites, ajudar a consumir productes ecològics de qualitat i promoure hàbits sostenibles que ens ajuden a tindre cura del mediambient.

Sou tots més que benvinguts!!