dimarts, 19 de juny del 2012

XINO XANO, XINO XANO

Després d'uns quants dies de feina, la setmana passada vàrem poder servir la nostra segona comanda i ja estem enllestint la propera per a dimecres de la setmana que ve!
 Des de Verdolaga, estem contents de l'acceptació que estem tenint, però volem créixer i poder arribar a més gent i distribuir més productes, encara que com es diu per ací "espaiet i amb bona lletra", per això no tenim cap pressa i estem desitjosos d'escoltar el que ens pugueu dir qualsevol de vosaltres que pense que pot aportar alguna idea o alguna millora al nostre grup.

Estem contents de la qualitat dels nostres productes, però també sabem que ha hagut algun ensurt, un "pimiento del padrón unos pican y otros no..." disfressat de pebre italià! Algun cogombre que va sortir més amarg del que tocava... però ens en hem assabentat gràcies a que s'ha dit directament quan ens hem trobat i inclús els productors ho han agraït, perquè així, han pogut posar remei per a intentar que no torne a passar.
Per això que demanem la participació de totes les persones a les que agrade el projecte i vulguen col·laborar, doncs mai sobren mans, idees, ànims o fins i tot crítiques, això sí, esperem siguen constructives!!
Doncs això que xino xano, xino xano, Verdolaga va fent camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Després de mesos maurant Verdolaga veu la llum i es presenta a tots vosaltres, donant-vos la benvinguda a aquest espai ecològic que pretén des de la modèstia, donar un cop de mà al mediambient promovent uns hàbits ecològics i responsables a partir de la facilitació del consum de tot tipus de productes ecològics, des de fruites i verdures fins productes de neteja i electrònics.
Volem créixer i millorar el nostre funcionament, que encara s'està perfilant, per això anirem actualitzant la informació per tal de tindre-vos a tots assabentats de la nostra manera de procedir, i des d'ací us animem a que ens doneu tots els suggeriments que cregueu oportuns per a que el nostre funcionament siga l'adequat per aconseguir les notres fites, ajudar a consumir productes ecològics de qualitat i promoure hàbits sostenibles que ens ajuden a tindre cura del mediambient.

Sou tots més que benvinguts!!